Fant: 3837

Hederskveld på Chat Noir!

Gullrutens Fagpris går av stabelen klokken 19.00 torsdag 24.april. Det er fortstatt mulig å få billetter!

Her er Gullruten nominasjonene

I hektiske korte tre uker har 91 jurymedlemmer, fordelt på 13 juryer, representert av TV kanaler, uavhengige produksjonsmiljø, mediebyrå, fagpersoner og studenter med tilknytning til bransjen, kommet frem til nominasjonene blant 430 innsendte bidrag til Gullruten 2014.

Nominasjonene til Gullruten offentliggjøres mandag

Mandag 31. mars er det pressekonferanse med offentliggjøring av de nominerte til Gullruten på Carion Royal Christiania.

Les hele saken »

Produsentforeningen samler norsk audiovisuell bransje

Det er synd at de store tv-underholdningsprodusentene går ut av foreningen, men vi samler fortsatt hele den norske audiovisuelle bransjen, innen alle sjangre og skal jobbe for alle fagfelt, sier Leif Holst Jensen.

Christian With slutter neste uke

Christian With slutter i praksis i foreningen i neste. Han begynner mandag 3. mars som Head of Legal i Rubicon TV AS, etter avvikling av feriedager mot slutten av februar. Det betyr at han ikke nå har kapasitet til å gå inn i nye saker fra nå av.